Turizm sektörünün haber radyosu Turizm FM'in haberine göre yaşanan kan donduran olayda iş gezisi için arkadaşları ile gittiği Antalya'da 5 yıldızlı titanic mardan palace Otel'e yerleşen Mesut F. gece 00.30 sularında odasına gitmek üzere lobide asansör beklerken diğer asansörden yüksek sesle küfür ettiği iddia edilen kişi ve arkadaşlarını sözlü olarak uyardı.
Bu uyarıya sinirlenen ve adının aybars aygün olduğu öğrenilen kişi müşteriye ''Senin a…. S…. Sen benim kim olduğumu biliyor musun'' şeklinde hakaret etmeye başlarken arkadaşlarının eşleri de yanlarında olduğu için uyarıda bulunmaya devam eden Mesut F. iddiaya göre üzerine yürüyen Aygün’ü eliyle durdurmak isteyince karşı grup saldırıya geçti.
Aldığı darbe üzerine yere düştükten kısa süre sonra bayılmasına rağmen Titanic Mardan Palace Otel sahibinin oğlu Aygün ve arkadaşlarının tekme ve yumruklarla vurmaya devam ettiği, kanlar içinde kalan Mesut F., arkadaşlarının çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılırken Aygün hakkında darp, küfür ve hakaret suçlamalarıyla şikayetçi oldu.
Olayın detaylarını anlatan, olay gerçekleştiği sırada Mesut F.'nin yanında olan arkadaşları otel çalışanlarının arbede sırasında hiçbir müdahalede bulunmadığını, arkadaşlarının hastaneye kaldırılmasından hemen sonra olay yerindeki kan izlerini ivedilikle sildiklerini aktardı. İddiaya göre otelin güvenliğinden sorumlu kişi ise, olayın gerçekleştiği yeri kameraların net görmediğini söyleyerek polise uzaktan çekilen bir kamera kaydını iletti.
Arbedenin ardından lobide bağırmaya devam eden Aygün, otelde konaklayan turistler tarafından cep telefonu ile kaydedilirken görüntülerdeki yüksek sesli konuşmalarda Aygün önce kendisine saldırıldığını iddia etti. Görüntülerde Mesut F. yere düştükten sonra Aygün’ün üzerine çıkarak kafasına vurmaya devam ettiği, siyah giyimli arkadaşının ise kafasını art arda tekmelediği açıkça görülüyor.
Aybars Aygün’ün Kasım 2022’de otelin üst düzey yöneticisi olarak atandığı ortaya çıkarken kafasına aldığı darbeler sonucu geçici görme kaybı yaşayan ve burnu kırılan Mesut F. suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.