Uzmanlara göre Pobeda, bu seferlerle yeni yıl tatilleri dönemi değerlendirilmek istiyor ayrıca Türkiye'de gayrimenkul satın alan Ruslara rekabetçi fiyatlarla bilet satılması hedefleniyor. Pobdeda'nın Türkiye uçuşlarının nereden yapılacağı henüz belli olmazken büyük olasılıkla Şeremetyevo Havalimanı kullanılacak.
Pobeda, Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı'nın yabancı uçaklara sahip havayollarına uçuş riski almamaları tavsiyesi üzerine 8 Mart'tan bu yana yurtdışı uçuşlarını tamamen askıya almıştı. Pobeda uçaklarının hem Bermuda hem de Rusya sicillerinde çifte kayıt sorunu nedeniyle yaz aylarında uçuşlara başlayamadı.
Yaz aylarında Pobeda, VTB Leasing ve Sber Leasing'in yabancı yan kuruluşlarına ait uçakları Bermuda havacılık sicilinin kaydından çıkarmayı başarırken bu uçaklar Aeroflot'tan alt kiralandı ve şimdi çift kayıt nedeniyle el konulma riski olmadan yurtdışı uçuşlarına devam edebilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: