Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı İçmeler mevkiinde 350 Milyon TL yatırımla 47 bin metrekare kapalı, 102 bin metrekare açık alan olarak termal otel inşa ediliyor.
Jeotermal kaynaklarının zenginliği ve potansiyeli bakımından dünyanın ilk 7 ülkesi arasında, Avrupa’da ise kaynak potansiyeli bakımından birinci sırada olan Türkiye’nin, bu alandaki zenginliğini Mersin’de ekonomiye kazandırmak amacıyla Kahramanmaraşlı Balsuyu ve Narlı aileleri tarafından Adana Havalimanı’na 45 dakikalık mesafesi ile yerli ve yabancı turistler için rahat bir lokasyonda yer alan BN Hotel Thermal & Spa inşa ediliyor.
246 oda ve 646 yatak kapasiteli olarak hayata geçirilecel olan tesiste içinde VIP SPA, sauna, buhar odası, açık tatlı su havuzu, termal kapalı havuz, ve her birinde 500 metrekarelik bahçesi bulunan 200’er metrekarelik 3 adet de müstakil villa yer alacak.
Mersin'de 350 Milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan projeyi iki aile şirketi olarak yaptıklarını belirten BN Hotel Thermal & SPA Hotel Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurum Sözcüsü Yusuf Narlı “Biz Balsuyu ve Narlı ailesi olarak yaptığımız her işte ülkemize değer katmak için uğraşıyoruz. Çünkü ülkemizi çok seviyoruz” diye konuştu.