Yurt dışından gelen ve karantina süresini tamamlayarak yurtlardan tahliye edilen ve kalabalık servislerle Metro Turizm'in Samandıra'daki tesisine götürülen vatandaşlardan normalin iki katı bilet ücreti alındı. Birgün'ün haberine göre, kesinlikle bir planlama olmadığını kalabalık servislerle seyahat ettiklerini ve Metro Turizm’e mecbur bırakıldıklarını söyleyen yurtlardan tahliye edilenler ayrıca yolcuların çoğunda herhangi bir koruma olmadığına da dikkat çekti. 14 gündür İstanbul Florya Kız Yurdun’da karantina altına alınan vatandaşlar daha önce de buna benzer uygulamayı konsolosluklarda yaşadıklarını o zaman da pahalı uçak biletlerine mecbur bırakıldıklarını söylediler. İstanbul'dan Ankara'ya gidiş için 175 TL, İzmir için 250 TL'ye bilet satan Metro Turizm’de yolculara 360 TL’yi bulan biletlerin kesildiği belirtildi. Metro Turizm'in yurtdışındaki kaçak patronu Galip Öztürk Twitter'dan yaptığı açıklamada, referandumda 'Evet' diyenlerin ücret alınmadan taşınacağını duyurmuştu.
ŞİRKET HABERLERİ
01 Nisan 2020 - 11:46
Metro Turizm klasiği! İki katı fiyat, kurallara aykırı taşımacılık

Yurt dışından gelen ve karantina süresini tamamlayarak yurtlardan tahliye edilen ve kalabalık servislerle Metro Turizm'in Samandıra'daki tesisine götürülen vatandaşlardan normalin iki katı bilet ücreti alındı.
ŞİRKET HABERLERİ
01 Nisan 2020 - 11:46
46.lık araç 23.kişi almak zorunda 35.lik 2 1 araç ise 17.kişi almak zorunda. Bilet fiyatının 2.kat pahalı olması gayet normal otobüscü değilim bunu belirteyim