Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları nedeniyle fırlatılan havai fişeğin Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi İnönü caddesinde faaliyette bulunan lüks bir otelin çatısına düşmesi sonucu yangın çıktı.
Otelin çatısından dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar ve otel görevlileri tarafından durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Gelen çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri, otelde konaklayan misafirleri önlem amacıyla tahliye ederken itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: