Rusya’da faaliyette olan oteller için her şey dahil sistemi ile çalışmaya yönelik belli başlı standartların mevcut olmadığının belirtildiği Rosturizm tarafından yapılan açıklamada bir otelde günde beş kez yemek sunulurken, bir diğerinde gün içinde 24 saat yemek bulunabildiğine dikkat çekildi.
Yapılan açıklamaya göre Rosturizm, bu durumu çözüme kavuşturmak için otellerin mevcut sınıflandırmalarına ilişkin kurallarda uygun değişiklikleri yapmayı planlıyor. Turistlerin, sunulan ürün kalitesini daha iyi anlamaları için her şey dahil, ultra her şey dahil gibi ifadelerle otellere yönelik kategoriler belirlemeyi hedefliyor.
Yapılacak olan değişikliklerle Rusya’da her şey dahil sistemi ile çalışan otellerin, özellikle de aile olarak seyahat eden turistler arasında daha popüler hale geleceğine inanılıyor.
Rosturizm’e her şey dahil sistemi için standartlar belirlenmesi talimatı, Başbakan Yardımcısı Dmitriy Çernışenko tarafından verildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: