72 obası ile Karadeniz Bölgesinin en önemli yaylaları arasında yer alan, 1850 metre yükseklikte bulunan Çambaşı Yaylası son yıllarda turizm yatırımlarını kendine çekmeye başladı.
Ordulu İşadamları öncülüğünde kurulan ve kayak merkezinin hemen yanına yapılan 5 yıldızlı oteli yönetim kurulu başkanlığını Şenocak Fındık sahibi Cem Şenocak'ın yaptığı Ordu Çambaşı Yatırım A.Ş. inşa ediyor.
Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi içinde yer alan 80 oda 120 yatak kapasiteli oteli 95'e yakın ülkede yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels Resorts markasıyla hizmet verecek. Yapılan ön anlaşma ve resmi imzaların atıldığı inşaatı devam eden otel, Wyndham Hotels Resorts markası altında Wyndham Garden ismiyle açılacak.
Çambaşı Kayak Merkezi, kar yapısı, konumu ve turistik işetmeleriyle Türkiye’nin önemli merkezlerinden birisi olmaya aday durumda. Denize en yakın kayak merkezi olan Çambaşı Kayak Merkezi’nden uçak ulaşımı ile günübirlik kayak yapılıp geri dönülebiliyor.