• Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarihi kervansaray otel olarak işletilecek! Personel alımı başladı

1618 yılında Osmanlı devlet adamı ve askeri komutan Öküz Mehmet Paşa tarafından yaptırılan kervansaray otel olarak işletilecek.

  • Reklam
Tarihi kervansaray otel olarak işletilecek! Personel alımı başladı
11 Mayıs 2021 - 11:37
Reklam
Reklam
Reklam
Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından olan Kuşadası'nda Belediye 2017 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nı otel olarak kullanma kararı aldı.

Tarihi yapının konaklama tesisi olarak hizmet vermesi amacıyla çalışmalar başladı.


Kuşadası Belediyesi'ne ait ARYA isimli şirket tarafından işletilmesi planlanan Kervansaray'ın 2. kattaki 13 odası konaklama bölümü olarak ayrılırken, zemin katın restoran, kafe ve diğer faaliyetler için kullanılacağı belirtildi.


Belediye'ye ait olan ARYA isimli şirket tarafından isletilecek otelin konaklama bölümünde çalıştırılmak için 1 işletme müdür yardımcısı, 2 ön büro müdürü, 2 ön büro şefi 10 kat görevlisi ve 10 resepsiyonist alınacağı duyuruldu. Personel alımı için başvurular 31 Mayıs'a kadar yapılabilecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum